Dag 3 här i London

Idag var det alltså dag 3 i London, och det började vi med att gå på "Madame Tussaud". Det var verkligen också en helt fantastisk upplevelse! Alla vaxdockor såg så verkliga och levande ut, det var verkligen som att få ta kort med kändisarna på riktigt, det var verkligen maffigt! 
Leonardo DiCaprio 
 
Sedan efter att vi hade varit där i några timmar så åkte vi iväg och shoppade lite innan det sen var dax för musikal på kvällen. Vi var och såg "Charlie and the Chocolate Factory" och det var också helt otroligt! Man funderade lite på hur dem skulle få den att fungera som en musikal på en scen, eftersom att det är väldigt mycket specialeffekter och sånt i filmen. Men dem lyckades verkligen jättebra och det var helt fantastiskt!!!! 
Man kunde köpa Willie Wonka choklad inför musikalen, och självklart var vi ju tvungna att köpa det! :D
 
Efter musikalen åkte vi och åt middag och sedan tillbaka till hotellet där jag nu ska sova igen! Sedan är det bara att tagga inför sista dagen i London imorgon då det ska bli mycket SHOOOOOOPPING!!!! :D <3
Godnatt! <3



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

glooserkungen.blogg.se

En blogg om en 15-årig tjej som försöker balansera sitt tonårsliv mellan skolan, vänner, träning och familj! Hoppas ni tycker om det! :)

RSS 2.0